RS Trackday

DU ÄR SPECIELL. DIN BIL ÄR SPECIELL.
DEN 5:E JUNI GÖR VI NÅGOT UNIKT!

 

Vi älskar bilar och körning på banan och vi vet att du gör det med. Därför kommer vi den 5 juni att arrangera den andra upplagan av vår unika RS Trackday. Enbart Porsche RS-bilar får deltaga och vi erbjuder 50 unika platser till årets upplaga av RS Trackday. Detta är ett samarbete mellan Gelleråsen Arena och Wileco Motorsport.

2020 genomfördes den första upplagan som blev succé trots rådande pandemi. Till sommaren utvecklar vi konceptet vidare och hoppas ännu fler vill vara på plats och uppleva denna unika dag. I depån finns utställningsbilar och på banan blir det uppvisningskörningar med modeller från Porsche Motorsports modellprogram. I vår expoavdelning finns leverantörer på plats, och du är varmt välkommen att komma förbi med respektive eller vänner. Det erbjuds även testkörning på väg med utvalda Porsche-modeller. Vi upplever denna dag tillsammans. Fotogragf är på plats och dokumenterar eventet och självklart delar vi även ut blandade priser för olika prestationer under dagen.

Dagen kommer att ledas av 5-faldiga STCC mästaren och tillika Gelleråsen Arenas ägare Richard Göransson. Du som är körsugen kommer inte att bli besviken, mycket körtid erbjuds. Vi kommer även att ha professionell instruktör på plats. Boka utan kostnad och få enklare coaching där du kan utveckla din körning. (Bokning sker på plats.)

 

PROGRAM

LÖRDAG DEN 5:E JUNI

08.15 – 09.00: Registrering, kaffe och frukost
09.00 – 09.15: Förarbriefing
09.30 – 10.00: Warm-up laps. Spårvalsträning med ledarbil
10.00 – 12.00: Open Pit
12.00 – 13.00: Gemensam Lunch i Gelleråsen VIP
13.00 – 13.30: Fotosession
13.30 – 17.00: Open Pit 
19.30: Middag med övernattning på Loka Brunn (tillval)

 

AFTER RACE

Vi kommer bo kvar och summera dagen på Loka Brunn. Det blir fördrink, 3-rätters middag med vinpaket och bilsnack i baren hela kvällen lång. En mycket trevlig kväll som du bara inte får missa. Läs mer om hotellet på lokabrunn.se. Vill du njuta lite extra erbjuds SPA-entré i Vattensalongen för 395 kr

ANMÄLAN

Priset är 7995 kr inkl moms för bil, förare och en medpassagerare samt After Race för 2 personer med övernattning och 3-rätters middag (dubbelrum). Lunch, dryck, fika och RS Trackday tröja ingår i priset. Enkelrumstillägg 950kr. Anmälan och betalning görs här.

Pris för enbart RS Trackday är 4995 kr för bil, förare och en medpassagerare. Lunch, dryck, fika och RS Trackday tröja ingår i priset.

Endast föranmälan. Ingen publik tillåts i dagsläget på området på grund av restriktioner kopplat till COVID-19. Sista anmälningsdag är söndag 2 maj.

Har du en vän som äger en Porsche RS-bil får du självklart tipsa om detta event.

Anmäl dig här

 

 

VÄLKOMMEN TILL GELLERÅSEN!

Richard Göransson
0705-245846, richard@gellerasen.se

Lelle Widerberg
0705-947267, lelle@wileco.se

       

Sök på siten