VIKTIG INFORMATION KANONLOPPET - REGN TVINGAR OSS TILL NYA PARKERINGSOMRÅDEN!

På grund av de senaste veckornas enorma nederbörd är alla gärden och gräsytor i anslutning till Gelleråsen Arena obrukbara för parkering. Detta innebär att alla besökare bör ta del av denna viktiga information som innebär att all parkering för eventet sker på nya platser.

PARKERINGSYTOR NCC BALLAST OCH NOBELHALLEN MED SHUTTLEBUSS
Det kommer erbjudas 2st olika parkeringsmöjligheter:

NCC BALLAST GRUSTAG – Denna parkering är på grustaget bredvid banan där det finns plats för en viss mängd bilar men inte alla. Det blir en liten promenad från parkeringen till entrén.
NOBELHALLEN MED SHUTTLEBUSS - Denna parkering kommer vara på parkeringen till NOBELHALLEN som är BIK Karlskoga Hockeys arena. Härifrån erbjuds det gratis shuttlebussar hela dagen till och ifrån banan. Bussen stannar utanför entrén till banan. Shuttlebussarna kommer att gå mellan klockan 08.00 och 18.00.

SPORTSCAR TOGETHER DAY
De besökare som deltar på Sportscar Together Day via Porsche kommer ha en egen parkering. Infart är via den ordinarie huvudentrén till banan men följ sen skyltning och funktionärers anvisning vid infart. OBS! Glöm inte ha er uthämtade biljett redo vid infart till parkeringen  för att få access till denna specialparkering för Sportcar Together Day.

Vi ber såklart så hemskt mycket om ursäkt för detta men ser att detta är den bästa lösningen för ett bra Kanonlopp. Vi rår tyvärr  inte på vädrets makter. Dela gärna med er av informationen till vänner och bekanta som tänkt åka till Kanonloppet på lördag.

Vi ses på lördag på Gelleråsen Arena!

Sök på siten