Testdag för Rallybilar den 25 April!

Gelleråsen Arena arrangerar söndagen den 25 April rallytest mellan kl 9-17 på en ca 2,5km lång asfaltsslinga. Ett perfekt tillfälle att komma igång inför säsongen! Alla SBF godkända rallybilar är välkomna. Lunch ingår och vi har Race Consulting är på plats som fixar tidtagning. Planen är att däcksleverantörer skall finns på plats samtatt det skall finnas  möjlighet att A-besiktiga sin Rallybil under dagen.

 

Gelleråsen Arena kommer stå som bas för Midnattsolsrallyt 2021. Alla är välkomna! Oavsett om man skall köra Sprint SM Asfalt, Midnattsolsrallyt eller bara vill testa på hur det är att köra på asfalt med sin Rallybil. Sträckan är 100% asfalt.

 

Rekognosering erbjuds mellan kl 9-10 och själva testet börjar kl 10.00.  Bilar släpps ut med löpande 15-20 sekunders intervall hela dagen. Lunchbreak mellan kl 12-13 och dagen avslutas kl 17. Kör så mycket du vill under hela dagen. 

 

Alla deltagare skall ha giltig rallylicens och korrekt personlig utrustning enl rallyreglementet. Tänk på att ljudkravet på 95db vid sk flyby-mätning” gäller på racerbana. Ambulans och bärgningteam med rescue finns på plats

 

Träningen är publikfri och följer de rekommendationer och råd som finns kopplat till Covid-19. Max 4 personer per anmäld bil släpps in på området. Tänk på att hålla avstånd till varandra i depån och samlas inte i grupp. Innan träningen kommer det mailas ut detaljerad info och förarnoteringar till de anmälda ekipagen, därav inget möte på plats på banan innan körningen börjar.

 

Priset är 1800kr/bil inkl lunchkuponger för 4st. 

 

Gelleråsen erbjuder även uthyrning av depåboxar att meka i under dagen. Boxarna är 5,5x8m och det finns tryckluft och ström i varje box. Priset är 1100kr+moms/box och bokas på 0586-15010 eller lena@gellerasen.se

Boka din plats här >

 

Preliminär bansträckning

 

Välkommen önskar Gelleråsen Arena och Karlskoga MF!

Sök på siten