Köp biljett till Kanonloppet 18-19 augusti

Nu är biljetterna släppta till årets upplaga av Kanonloppet. Rabatterade fäörköpsbiljetter finns tillgängliga till och med söndag 13 augusti, så kom ihåg att köpa din biljett i tid.

 

Kanonloppet 2023 kommer bli en späckad helg. Klasserna Porsche Carrera Cup Scandinavia, Pro Superbike MC, NXT Gen Cup, Legends Cup, Porsche Sprint Challenge och Radical Cup Scandinavia kommer att tävla. Fredag blir en träning och kval-dag medans lördagen som är Kanonloppets huvuddag blir fullmatad med tävlingar.

 

Förutom tävlingar bjuds det på underhållning, uppvisningar och massa förströelse i depån. I depån blir det Sportbilsutställning med Sportcar Toghether Day, Family Fun Zone med hopp å lek för de minsta, massa utställare och en del överraskningar.

Vår svenska stjärna Ferry Svan kommer hit och visar upp Timbersport i depån under lunchen med yxa och gigantisk motorsåg. En scen med musik från bandet Ä Ni Mä händer också.

Under dagen bjuds det även på flyguppvisning med JAS Gripen. En häftig upplevelse att kolla på innan racen drar igång för eftermiddagen. MC Stuntföraren Elliot Gröndahl finns även på plats och bjuder på uppvisning.

 

Har du tänk att sitta på läktaren finns endast begränsat antal läktarplatsert på lördagen. Det finns även ett begränsat antal VIP-biljetter att köpa med tillgång till Gelleråsens VIP-tält hela dagen.

Vi ses på Gelleråsen Arena!

 

LÄS MER OCH KÖP BILJETT HÄR>

Sök på siten