Ny grafisk profil och webb för Gelleråsen Arena

Vi är nu stolta över att presentera vår nya grafiska profil för Gelleråsen Arena. För oss har det varit viktigt att profilen skall ha ett starkt DNA från ursprunget som legendarisk racerbana. Samtidigt vill vi också ha ett fokus på Gelleråsen som framtidens arena. I profilarbetet har vi valt att samarbeta med R3 reklambyrå, som drivs av den tidigare racerföraren Robin Rudholm. Robin kommenterar samarbetet så här:

– Richard är en av mina närmaste racingvänner och vi har känt varandra sedan vi var 10 år och tävlade mot varandra i Gokart. När Richard berättade om planerna med Gelleråsen kände jag direkt att han var helt rätt man för uppgiften. Är det någon som kommer lyckas med att utveckla Gelleråsen så är det Richard. När jag fick frågan att involvera oss som reklambyrå kände jag mig hedrad, eftersom Gelleråsen alltid har legat mig extra varmt om hjärtat.

Utöver den nya grafiska profilen har Gelleråsen Arena även fått en ny webb. En webbsida som kommer att leva och utvecklas under resans gång. Välkommen till nya Gelleråsen Arena!

Sök på siten